Air Greenland ny SØLVsponsor

/Air Greenland ny SØLVsponsor

Air Greenland ny SØLVsponsor

Air Greenland ny SØLVsponsor for PANAM2018

Som de fleste nok har hørt og set, så bliver Nuuk bliver værtsby for de Panamerikanske mesterskaber i håndbold 2018, som foregår fra 15.-25. juni. I den forbindelse kommer det Grønlandske A-landshold for herre i håndbold til at dyste mod lande fra Syd- og mellemamerika i kampen om at kvalificere sig til VM i 2019 i Danmark og Tyskland.

Air Greenland har meldt sig på banen som Sølvsponsor, og Air Greenlands marketing- og salgsmanager Katja Vahl glæder sig over at kunne støtte op om så stor en begivenhed.

– I Air Greenland er vi glade og stolte over igen at kunne støtte sporten til en international sportsbegivenhed på grønlandsk jord. Værtskabet for PANAM er en stor opgave i stil med Arctic Winter Games i 2016, hvor succesen bl.a. kunne føres tilbage den store opbakning fra borgere og virksomheder.

Projektleder for PANAM2018 Poul Petersen ser samarbejdet med Air Greenland og andre private virksomheder som essentielt for at lykkes med så stort et projekt.

– De Panamerikanske mesterskaber kræver mange hænder og særligt på logistik er der en stor udfordring. Det er derfor vigtigt, at det Air Greenland også har meldt sig på banen med støtte via etableringen af en luftbro mellem Kangerlussuaq og Nuuk, således at atleterne og lederne fra de deltagende lande kan komme til og fra stævnet.

By | 2018-03-25T16:03:40+00:00 March 25th, 2018|Pan Am News|0 Comments

Leave A Comment