TELE-POST ny Sølvsponsor

/TELE-POST ny Sølvsponsor

TELE-POST ny Sølvsponsor

Nuuk er, som bekendt, værtsby for de Panamerikanske håndboldmesterskaber for herrer, der afvikles i dagene fra 15.-25. juni 2018. Nu har TELE-POST meldt sin støtte som sølvsponsor til afholdelsen af legene.

TELE-POSTs kommunikationsdirektør, Arnakkuluk Jo Kleist, glæder sig over at TELE-POST kan være med til, at støtte op om så stor en begivenhed.

– Panam2018 er er sportsligt en stor international begivenhed. Et så stort projekt og arrangement vil vi også gerne være en del af og støtter med blandt andet internet til brug for både publikum og deltagerne i Inussivik, ligesom vi også bidrager med internet til brug for streaming af alle kampene. Derudover stiller vi også andre kommunikationsmidler til rådighed for arrangementet.

Projektleder for PANAM2018 Poul Petersen ser samarbejdet med TELE-POST som essentielt for at lykkes med så stort et projekt.

– De Panamerikanske mesterskaber kræver, at vi får vist kampene både i Grønland, men også i udlandet, herunder Syd-mellem og Nordamerika. Internet bliver et vigtigt redskab i netop de bestræbelser, og at TELE-POST, endnu en gang, støtter op om en stor sportsbegivenhed med forskellige kommunikationsmuligheder gør det på alle måder nemmere at lykkes med Panam2018.

PANAM2018 bliver til i samarbejde med en række sponsorer, fonde og bidragsydere, bl.a. Royal Unibrew A/S, NunaFonden, GrønlandsBANKEN, Grønlands Selvstyre, Elite Sport Greenland, TELEPOST A/S, Arctic Consensus, Kommuneqarfik Sermersooq, Air Greenland AS, Royal Arctic Line A/S, Nuup Bussii, KNR og Grønlands Idrætsforbund.

Spørgsmål til denne pressemeddelelse kan rettes til projektleder, Poul Petersen +299 54 88 17 pope@nie.gl

 

By | 2018-04-30T21:03:54+00:00 April 30th, 2018|Pan Am News|0 Comments

Leave A Comment