KNR ny guldsponsor for PANAM2018

/KNR ny guldsponsor for PANAM2018

KNR ny guldsponsor for PANAM2018

Nuuk, 30. maj2018

 

Pressemeddelelse:

 

KNR ny guldsponsor for PANAM2018

 

Som tidligere oplyst, så skal Nuuk være værtsby for de Panamerikanske håndboldmesterskaber for herre, der afvikles i dagene fra 15.-25. juni 2018. I den forbindelse kommer det grønlandske A-landshold til at dyste mod lande fra Syd- mellem og Nordamerika i kampen om at kvalificere sig til VM i 2019 i Danmark og Tyskland.

 

KNR har nu også meldt sig som sponsor for stævnet, og skal stå for TV dækningen af i alt 40 kampe fra PANAM i dagene fra 16. – 24 juni 2018.

 

 

KNR glæder sig over at kunne støtte projektet af denne størrelse. Direktør Karl Henrik Simonsen siger:

 

  • Panam2018 er et af de største sportslige begivenheder vi får i år til Grønland, og håndbold har også bred opbakning her i Grønland. Et projekt af den størrelse vil vi naturligvis også gerne være en del af, og vores støtte vil dækker TV dækning af samtlige kampe fra INUSSIVIK, hvilket jo også giver mulighed for at andre i Grønland og udlandet kan følge kampene via vores kanal.

Projektleder for PANAM2018 Poul Petersen ser samarbejdet med KNR som endnu en vigtig og essentiel partner.

 

  • Uden TV-dækning vil De Panamerikanske mesterskaber ikke være det samme, og det er derfor også en for os, stor glæde, at KNR har valgt at være en del af vores projekt.

PANAM2018 bliver til i samarbejde med en række sponsorer, fonde og bidragsydere, bl.a. Royal Unibrew A/S, NunaFonden, GrønlandsBANKEN, Grønlands Selvstyre, Elite Sport Greenland, TELEPOST A/S, Arctic Consensus, Kommuneqarfik Sermersooq, Air Greenland AS, Royal Arctic Line A/S, Nuup Bussii, RAL og Grønlands Idrætsforbund.

 

 

Spørgsmål til denne pressemeddelelse kan rettes til projektleder, Poul Petersen +299 54 88 17 pope@nie.gl

 

By | 2018-06-04T07:44:02+00:00 June 4th, 2018|Pan Am News|0 Comments

Leave A Comment